OVER ONS
De coöperatieve stukadoors bestaat uit 4 ondernemers. De coöperatie is in augustus 2013 van start gegaan.

De samenwerking, waarin de meeste als leerling zijn begonnen, is al in 2004 begonnen. 4 van de ondernemers zijn inmiddels leermeester en hebben allen een erkend leerbedrijf. Door deze unieke samenwerking, en vakmanschap, kunnen wij u alle technieken van het stukadoorsvak bieden, op een zeer hoog niveau. Tevens is onze coöperatie een ideale leeromgeving voor de toekomstige vakman, leermeester.

De basis van het samenwerkingsverband is 9 jaar geleden tot stand gekomen. Dankzij een gezamenlijke visie op het vak kunnen we elkaar inspireren en voeden met nieuwe ideeën. Ons team legt de lat hoog qua kwaliteit maar ook op het gebied van communicatie. We denken mee over diverse vraagstukken waar u tegen aan loopt op het gebied van de afbouw van uw huis.

Het is u wellicht opgevallen dat er nieuwe afwerkingen mogelijk zijn. Wij doen, door regelmatige scholing, veel kennis en ervaring op en kunnen op deze manier al u wensen, op het gebied van stukadoren, inwilligen. Het staat u vrij een afspraak te maken om het project waar wij mee bezig zijn te bekijken, om zo zelf een oordeel te vellen over de kwaliteit die wij als team leveren. Wij denken dan ook dat het goed is als u zelf in diverse gestuukte ruimtes bent geweest, om zo een goede keuze voor uw afwerking te maken. U bent tenslotte degene die er vele jaren naar zal kijken.

U kunt voor al uw stucwerk, van badkamer tot buitenwerk, bij ons terecht. Voor huizen die ouder zijn dan 2 jaar geldt bovendien 6% BTW om het verbouwen en onderhouden van uw woning aantrekkelijker te maken.

Door een zeer transparante manier van zaken doen zult u geen spijt krijgen van uw keuze en kunt u jarenlang genieten van mooi gestukadoorde ruimtes.