MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van goed ondernemerschap.

Wij zien het MVO als een toekomstgerichte, integere en transparante manier van zakendoen, waarbij wij respect tonen en ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid naar onze medewerkers, omgeving en het milieu. U huurt ons in als stukadoor en onze zorg gaat verder; samen met u maken we onze wereld een stukje beter.

Onze ambities zullen uiterlijk in 2010 zichtbaar en toetsbaar zijn. Wat de doelstellingen betreft hebben wij een splitsing gemaakt in de zogenaamde drie P’s: People, Planet en Profit.

PEOPLE
We bieden een opleidingstraject voor iedere medewerker wat betreft veiligheid, milieu, en sociale en praktische vaardigheden. We begeleiden onze leerlingen bij het halen van de diploma’s niveau 2 en 3. Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf en wij streven er telkens naar om één tot twee leerplaatsen te creëren.

We bieden transparante offertes naar klanten en opdrachtgevers. Duidelijke en tijdige communicatie vinden wij erg belangrijk, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

U krijgt een garantie op onze werkzaamheden (NOA).

Als u met ons zaken doet dan levert u een positieve bijdrage aan uw sociale leefomgeving en een betere wereld. Wij zullen goede doelen en/of plaatselijke verenigingen steunen of adopteren.

PLANET
Wij trachten zoveel mogelijk te werken met duurzame materialen. Onze toeleveranciers (Stukbouw en Strikolith) onderschrijven het MVO beleid, waarbij ze er bijvoorbeeld garant voor staan dat er bij de verwerking van de materialen geen gebruik is gemaakt van kinderarbeid. De leveranciers respecteren internationale mensenrechten en de grondstoffen worden duurzaam gewonnen.

Wij zullen ons afval zoveel mogelijk gescheiden afvoeren; u kunt met ons de afspraak maken of wij of uzelf het afval afvoert. Wij zijn in overleg met de afvalverzorger of een ‘cradle to cradle’ techniek mogelijk is met ons gipsafval.

Bij nieuwe investeringen in bedrijfsmiddelen wordt zoveel mogelijk gekeken naar duurzaamheid en energieverbruik. We zoeken een evenwicht tussen het minimale vermogen en het energieverbruik van de machines.

PROFIT
Naast bovenstaande activiteiten moeten we ook winst maken; de schoorsteen moet wel (duurzaam) blijven roken. De implementatie van het maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons een grote investering. Dit doen we vanuit de overtuiging dat wij door middel van het MVO de wereld  en onze leefomgeving een stukje beter kunnen maken. Onze vaste overtuiging is dan ook dat dit de toekomstgerichte manier van zakendoen is.

Als u met dezelfde idealen uw omgeving tracht te veranderen dan zijn wij graag uw partner bij uw stukadoorswerken of afbouwtechnieken.

STOP AIDS NOW!
Wij zijn vaste donateur van STOP AIDS NOW! omdat wij geloven dat er een wereld zonder aids mogelijk is en wij daar graag financieel een steentje aan bijdragen.